Söker du en ny utmaning? Vi söker ständigt konsulter för anställning.

Vill du arbeta som konsult i ett av de mest spännande och nytänkande bolagen inom IT-infrastruktur, Cloud & Teknisk support? Vill du ingå i ett roligt team som har fokus på utveckling och kul på jobbet? Techfactory söker konstant konsulter för anställning.

Jobba hos oss

Techfactory är i en spännande tillväxtresa och behöver bli fler för att kunna möta våra kunders efterfrågan. Vi söker löpande duktiga tekniker för anställning där fokus ligger på personlighet och inställning. Vi består av ett härligt lag med fokus på personlighet. Vi lyder stenhårt under en av våra grundstenar ”Hire for personality, train for skill”. Vårt lag består av personer från olika bakgrund, med flera olika nationaliteter men vi alla delar en gemensam sak – vårt brinnande intresse för teknik & IT, och med hjälp av detta, göra våra kunders liv enklare.

Är du en person som anser att ha roligt på jobbet är minst lika viktigt som att leverera ute hos kund? Vill du ingå i ett drivet och hungrigt team där människan alltid kommer i första hand? Hör då gärna av dig antingen via e-post eller slå en signal så bokar vi upp ett möte omgående.

Just nu söker vi konsulter till nedanstående roller:

 

 

Spontanansökan

Tycker du inte att någon av ovanstående roller passar in på dig? Skicka gärna in ditt CV till jobb@techfactory.se så tar vi en diskussion