Ett gäng ambitiösa IT-nördar

Vi på Techfactory försöker att vara ett bolag som skiljer sig från andra. Vi har stora drömmar om att med hjälp av att tillhandahålla rätt personlighet med rätt kompetens, göra vardagen för våra kunder lite enklare. Då känner vi att vi har lyckats.

Om oss

Uppnå resultat och göra skillnad

Vi strävar efter att vara den där perfekta partnern för våra kunder och samarbetspartners. Vi är unga i sinne, alltid passionerade och mycket ambitiösa när vi är ute hos våra kunder, då vi brinner för tekniken. Hos Techfactory arbetar personer som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i.

Techfactory har sin bas i Stockholm men har även kunder och medarbetare runt om i landet. Vi levererar talanger till allt ifrån små startups till stora globala aktörer inom alla olika branscher. Vi finns där som ett kompetensstöd i allt från utvecklingsnära tjänster, affärsutveckling och management inom drift & infrastruktur – till implementering av nya klientlösningar.

Vi är mycket noggranna och selektiva i vår rekryteringsprocess och anställer endast personer med rätt attityd och driv. I denna person kommer vi sedan investera tid och pengar i kompetensutveckling, detta för att alla anställda ska vara motiverade och varje dag känna att de lärt sig något nytt.

Vi strävar alltid efter att ha kul tillsammans. Att vara en del av Techfactory handlar om att dela med sig av sina lärdomar till sina kollegor och att tillsammans fylla på med den energi  som krävs för att vi ska kunna prestera ute hos våra kunder varje dag.